Партньори

Фирма Шлос работи с продукти на световно известните  компании:
VMZ   Lindab    SOFIAMED

 

Това са компании успешно развиващи се в световен мащаб в производството на продукти за  покривни и фасадни покрития.

 

VMZ е компания с богат професионален опит известен по цял свят.
Търговската марка VM ZINC символизира пълната гама продукти от титан-цинкова ламарина.Необикновено дълготраен материал,устойчив на корозия,подходящ както за жилищни,така и за обществени сгради.
Титан-цинковата ламарина се предлага в 6 цветови гами:
-Natural Zinc
-Quartz Zinc
-Anthra Zinc
-Pigmento Blue
-Pigmento Red
-Pigmento Green
www.vmzinc.com

Lindab е създаден през 1959 г. в шведския град Бостан. Чрез развитието и продажбата на стоманени строителни материали с много добро качество, Линдаб става известен по целия свят, развивайки постепенно своята дейност в Европа, САЩ и Азия. Понастоящем, Линдаб има 125 представителства в 26 страни със 178 производствени единици.
Предложението на Линдаб е насочено по търсене на строителния пазар – метални системи за строителство.
Дивизията Профили произвежда и продава пълен набор от метални системи и компоненти за гражданското и индустриалното строителство, материализирани в широка гама продукти, чиито общи кратни са 15-годишната гаранция, давана от производителя, определения 50-годишен живот на продуктите, многослойната полиестерна защита на ламарината, както и непогрешимия естетически изглед.
Линдаб разви широк спектър от продукти и услуги, които отговарят на най-високите изисквания за комфорт на своите потребители, било то индустриални или жилищни.
www.lindab.bg

SOFIAMED е индустриална компания, която има повече от 60-годишен опит в областта на обработката на цветни метали, по-специално на мед и медни сплави. Тя се намира в София, България.
СОФИЯ МЕД АД е дъщерна фирма на ХАЛКОР АД – Гърция.
СОФИЯ МЕД АД произвежда широка гама от валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави – листове, ленти, кръгове, дискове, шини, пръти, профили.
Компанията разполага с предимствата на натрупания опит и на широката международна известност на фирмата майка.
Производствените мощности заемат около половината от общата площ от 250 000 кв.м., а промишлените халета са разположени на площ от около 120 000 кв.м.
Екипът на фирмата притежава голям опит, технически и управленски умения, които са от съществено знчение при разработването и производството на висококачествени продукти.
СОФИЯ МЕД АД непрекъснато инвестира в най-съвременни технологии за да осигури най-висококачествено производство, отговарящо на изискванията както на международните стандарти,така и на изискванията на клиентите.
www.sofiamed.bg